fashionyourlove

love fashion

De verborgen waarheid

Een reactie plaatsen

Eden verdwijnt in de bloeiende fase van haar leven. Haar vriendinnen laat ze achter met grote vraagstukken. Langzaamaan komen haar vriendinnen erachter dat ze eigenlijk niets weten over het leven van Eden, terwijl Eden alles van hen weet. Wie is er nu nog te vertrouwen? Wie kunnen ze nu nog geloven? En komt Eden nog terug? Wanhoop doet vreemde dingen met de mens…

In mijn vorige post had ik gezegd dat ik nog een stukje schrijven over mijn boek. Bij deze. Ik wil jullie ik het kort best vertellen waar het over gaat, maar ik ben bang dat ik te veel verklap en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Vandaag kwam een lerares op mijn nieuwe school er ook achter dat ik een boek heb geschreven. Ze heeft meteen gezegd dat zij hem ook gaat kopen voor de school. Iedereen uit de klas moet een boekpromotie geven over een kinderboek, maar ik niet. Voor mij wordt er een uitzondering gemaakt. Ik mag de boekpromotie doen over mijn eigen boek!
Maar goed, mijn boek heet De verborgen waarheid. Ik heb het samen geschreven met een van mijn beste vriendinnen. We schreven dit voor ons profielwerkstuk, maar ook omdat we het heel leuk vonden om te doen. Voor ons profielwerkstuk hebben we een negen gekregen, en tot onze grote verbazing werd het boek ook nog eens uitgegeven! Geweldig!
Het is een ‘literaire thriller’. Dat klinkt wel heel professioneel. Het is een thriller, zeker waar. Maar wel voor kinderen op de middelbare school. Toch hoor ik ook hele goede reacties van volwassenen.
Het boek is te koop op de webshop van boekscout.nl , maar straks daar meer over! Ben jij benieuwd naar een stukje uit het boek? Lees dan verder!

Iets verdringt de herinnering aan hoe ik hier ben gekomen. Een stem in mijn hoofd schreeuwt dat ik hier weg moet, gevaar ligt op de loer en ik ben de enige prooi die er is. Rennen heeft geen zin, ik weet niet wat zich achter die deur bevindt. Het roofdier is in zijn element en ik lijk net een vis op het droge. Daarbij zijn mijn handen vastgebonden. Hoe heeft het zover kunnen komen dat uitgerekend ik hier op deze koude vloer zit? Hoe? Mijn hoofd weet de antwoorden niet en zelf kan ik er ook niet op komen. Aanwijzingen, ze moeten hier ergens verborgen liggen maar er is niks. De kamer is leeg en niemand is er om me te vertellen wat er is gebeurd.
Ik hoor voetstappen. Er komt iemand. Ik houd mijn adem in, in de hoop dat degene niet weet dat ik er ben. Het is zinloos, degene die hier rondloopt is waarschijnlijk degene die me hier heeft opgesloten. Natuurlijk weet hij of zij van mijn aanwezigheid. Zouden ze me komen redden? Zouden ze weten dat ik hier ben? Waarschijnlijk niet. Zouden ze me missen? Hoe zouden mijn ouders zich voelen wanneer ze merken dat ik niet meer in mijn bed lig? En mijn familie?
Ik weet de antwoorden niet, maar ik weet zeker dat ze ergens zijn. Ze komen niet in me op. Ik hoor gerommel. De deur. Ik kijk op. Het licht dat door het sleutelgat komt, wordt geblokkeerd. Ik houd mijn adem in en kijk strak naar de deur. Langzaam gaat de klink omlaag. De deur gaat met een enorme vaart open. Ik schrik en ik haal gejaagd adem. Er komen vlekken voor mijn ogen door het felle licht. Ik knipper om ze te laten verdwijnen. Ik open mijn ogen en kijk naar de persoon in de deuropening. ‘Jij?’

Zo, dat is het dan! Ik hoop dat ik jullie een beetje nieuwsgierig heb gemaakt. Als je wilt kun je het bestellen op: http://boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=4691

xxx

Advertenties

Auteur: fashionyourlove

Meisje van 18, woont in Nederland, schrijft over mode en beauty, chocolade en liefde. Aan het leren voor juf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s