fashionyourlove

love fashion

Hello March

Een reactie plaatsen

Weg met Februari, hallo Maart. Weg met het koude weer, de sneeuw en de gure wind, laat het zonnetje maar komen! Ieder jaar vraag ik me weer af hoe ik al die winters heb overleefd. Ik leef voor de zomer, ik hou er van. Fluitende vogeltjes, een warm zonnetje, korte broekjes, ijs. Heerlijk. 

Afbeelding

Wat ik heb gehoord is dat het echte lente weer nu gaat beginnen, al weet je dat in Nederland nooit helemaal zeker. In de zomer is het hier nou ook niet geweldig, geef toe. Maar het wordt warmer. Het worden graden met 2 getallen! Ook komt de zon weer eerder op, en gaat hij ook weer later onder. In de zomer kan ik veel makkelijker vroeg uit bed komen. In de winter word ik er niet voor aangemoedigd. Als het zou koud en donker is wil ik liever mijn bed niet uit. Geef mij maar een winterslaap. Gelukkig is het nu allemaal voorbij, voor zolang het duurt. 

Afbeelding

Zonder jas naar school, heerlijk. Zonnebril op, bruin kleurtje, fris windje en een warme zon. Ik zeg laat maar komen! Wat we deze maand kunnen verwachten? Ik heb eigenlijk helemaal geen idee. Volgens mij zijn er geen belangrijke dagen. Het enige wat ik weet is dat Justin Bieber gisteren jarig was, en dat het de 31e eerste paasdag is. 

Advertenties

Auteur: fashionyourlove

Meisje van 18, woont in Nederland, schrijft over mode en beauty, chocolade en liefde. Aan het leren voor juf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s