fashionyourlove

love fashion

Tag Let’s get personal!

Een reactie plaatsen

Ik lees vaak tags van andere beautybloggers, maar ik heb er nooit echt bij stil gestaan dat ik zelf nog geen tag heb gemaakt. Dat leek me nu wel de hoogste tijd. Vandaag een persoonlijke tag, zodat jullie ook wat van mij weten. Ik heb deze tag niet zelf verzonnen, maar tags zijn er dan ook om overgenomen te worden. Let’s go!

Geboortejaar: 1997
Geboorteplaats: Ik vertel liever de exacte plaats niet. Brabant , Nederland
Lengte: 1,64
space

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?
‘Keelpijn. Auw. Vroeg. Moe. Hoe laat is het?’ Zo iets zou het zijn geweest. Ik voel(de) me niet zo lekker, en was kapot moe. Het was bijna 11 uur toen ik wakker werd.
Waar ben je op dit moment?
In mijn slaapkamer, die op dit moment naar lekkere koekjes ruikt. Dat komt door die kaars, ja! Ik lig heerlijk in mijn bedje omdat ik me niet zo lekker voel, heerlijk met een muziekje op de achtergrond.
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Vrolijk, zorgzaam, chaotisch, onzeker, soms wat verlegen, altijd lachen en misschien ook wel een beetje creatief.
Wat zou je op dit moment graag willen?
Mmm, op dit moment? Slapen. Ik wil in mijn bed liggen en als een blok in slaap vallen. Helaas lukt dat nooit. Maar als ik over deze tijd moet kijken, dan wordt het een ander verhaal. Dat wil ik graag Ben weer snel zien en overgaan. Dat eerste gebeurt al weer over 3 dagen! Yes!
Wat is je doel in het leven?
Genieten van iedere dag. Een mooi en gelukkig leven leiden met een leuk gezinnetje. De rest zijn allemaal maar bijzaken.
Waar ben je bang voor?
Het eerste, en daarmee ook het ergste waar ik bang voor ben zijn tractors. Hahahaha ja, ik lach mezelf nu ook uit. Maar ik vind je zo angstaanjagend met die grote wielen. Ik weet niet, het hele ding staat me gewoon niet aan. Ik vind het vreselijke dingen. Als er een voorbij komt kan het zomaar zijn dat ik spontaan ga gillen of de bosjes in rijd. Een jongen uit mijn klas is een keer aangereden door een tractor waardoor ik nog banger ben geworden. Ook ben ik bang voor spinnen, maar dat hebben wel meer mensen. En nog iets geks, ik durf niet links te zitten in de auto. Dan ben ik bang dat hij omvalt.
Heb je je rijbewijs?
Nee, ik ben nog maar 15 jaar.
Nagellak of lippenstift?
Nagellak. Heerlijk al die verschillende kleuren en soorten. Ik kan me er uren meer vermaken, terwijl ik er niet echt goed in ben.
Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Dat is een beetje een mix. Als eerste zou ik zeggen de lente. Alles wat weer gaat groeien en bloeien, het zonnetje dat langzaam doorbreekt en de vogeltjes die fluiten. Maar toch houd ik meer van de zon. Hoe warmer hoe beter. Geef me een strand of een zwembad, een zonnebril en een boek, en ik ben tevreden! Jammer genoeg hebben we nou niet altijd van dat lekkere weer in Nederland. En in de zomer ga je vaak op vakantie, dus dan kies ik voor de zomer.
summer
Wil je ooit gaan trouwen?
Ik denk het wel, ja. Meer om het gebaar en de ervaring. Het lijkt me namelijk een hele mooie ervaring, die ik ook wel mee wil maken.
Ben je een healthy-freak?
De laatste tijd begin ik dat wel een beetje te worden. Vroeger niet. Ik sportte 1 keer in de week, ik at ongezond en kwam alleen maar aan. Maar sinds September ben ik aan het afvallen, en ik ben 10 kilo afgevallen. Ik mag nu niet meer verder, maar ik moet natuurlijk wel gezond blijven eten.
Wat voor kleur haar en lengte heb je?
Mijn haar is lichtblond. Sommige vriendinnen noemen het pornoblond maar zo zou ik het niet noemen. Ik heb mijn haar nog nooit geverfd, dus het is mijn natuurlijke kleur. Mijn haar is niet heel lang, maar ook niet kort. Gewoon normaal.
Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Oeff, even denken. Ik wil graag de nieuwe collectie van Catrice en Essence binnen halen, want daar ben ik erg benieuwd na. En verder zou ik heel graag iets van Mac willen proberen. Qua kleding heb ik niet echt iets speciefieks op het oog. Wel zag ik laatst een hele gave wit, grijze broek bij de Only, met een mintkleurig blousje, die zou ik ook wel graag willen hebben.
Heb je tattoos?
Nee, maar ik wil er later wel een. Een kleintje, die niet te veel opvalt. Die wil ik dan natuurlijk wel bij Ben Saunders laten zetten. Wat het wordt weet ik nog niet helemaal. Zwaluwen op mijn schouderblad/rug of pols vind ik heel gaaf. Ik weet al bijna zeker dat ik er geen op mijn pols ga laten zetten.
Heb je piercings?
Nee, alleen oorbelgaatjes. Ik heb al een aantal keer oorbellen laten schieten, maar het ontstak steeds. Nu heb ik weer oorbellen sinds Augustus, en het gaat prima. Ik kan wel alleen echt zilver in.
Draag je een bril?
Ik heb een lange tijd een bril gehad. Ik zag alleen geen verschil met of zonder bril, waardoor ik mijn bril weinig op deed. Ik ging laatst naar de opticien met mijn moeder voor lenzen, en toen bleek het dat ik helemaal geen bril meer nodig heb. Ik draag nu al ruim 2 maanden geen bril meer. Gelukkig!
Wat is jouw perfecte pizza?
Eerlijk gezegd eet ik heel zelden pizza. Op vakantie in Frankrijk heb ik wel wat vage soorten op, maar normaal eet ik altijd Salami. Voor de rest eet ik nooit pizza in een andere smaak. Dus pizza salami is mijn perfecte pizza.
Favoriete eten/drinken?
Pff een moeilijke. Ik houd heel erg van chicken tonight, of de spaghetti die mijn moeder maakt. Verder gaat friet en pizza er ook wel mee door. Mijn favoriete broodbeleg is sandwitch spread , en dat eet ik ook maar heel weinig. Qua drinken heb ik niet echt een favoriet. 7-up was heel lang mijn drankje, maar sinds ik aan het lijnen ben is dat helemaal uit mijn schema. Is het raar als ik thee en water zeg?
Wat is je favoriete parfum?
Ik stik niet van de parfums. Ik heb geen 300 verschillende parfums, dus ook geen echte favoriet. Mijn parfum van het moment is admire van p & m . Het blijkt dat deze ook precies hetzelfde ruikt als de nieuwe van dior.
Wat is het laatste wat je kocht?
Iets te drinken met carnaval!

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?
Niks, ik sliep lekker.
Favoriete ijsje?
Ben en Jerry ijs, absoluut. Ik heb nog niet alle smaken geproefd, maar voor nu ga ik voor de brownie.
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Ik ben een echte hevige slaper. Ik zet mijn wekker uit en val zo weer in slaap. Ik sta wel altijd vroeg op, maar dat gaat helaas niet gemakkelijk. Vooral in de winter is het een lastige taak om mijn warme bedje te verlaten.
Met hoeveel kussens slaap jij?
Normaal gesproken slaap ik met 1 kussen. Maar nu ik verkouden ben slaap ik er met twee. Laatst was ik heel erg verkouden, en toen ging ik slapen met 5 kussens. Ik kon meteen door naar de dokter. Alles in mijn rug zat vast en deed pijn. Toen de dokter vertelde dat ik verkeerd had gelegen dacht ik meteen aan die vijf kussens. Ik hou het voortaan maar bij 2 kussens.
Ben je een ochtend of avond persoon?
Ik ben een avond persoon. Niet zo zeer dat ik dan heel actief ben, maar ik lig makkelijk wakker tot half 4. In een school week probeer ik wel altijd op tijd te slapen. Ik ben misschien ook wel een beetje een ochtend persoon. Ik heb geen ochtendhumeur, en ben altijd wel vrolijk in de ochtend. Het is alleen niet mijn grootste hobby om om half 7 mijn nest al uit te kruipen.
wekker
Ben je geordend of rommelig?
Rommelig, heel erg rommelig. Mijn kamer is een bende, en ik raak altijd alles kwijt. Van boeken tot een ID, en van mijn borstel tot een belangrijk schriftje. Ik raak alles kwijt, maar dan ook alles. Vaak vind ik het wel terug, maar er zijn ook een aantal dingen spoorloos verdwenen.
Wat wil je op dit moment graag zien?
Lastige vraag, ik weet niet vanaf welke kant ik dit moet bekijken. Ik zie graag iedereen gelukkig, maar ook wil ik dat mensen me geloven. Maar het liefste wil ik zien dat iedereen gelukkig is, en alle problemen verdwenen zijn.
Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Over 10 jaar ben ik 25 jaar. Ik hoop dat ik mijn studie dan heb afgerond, en leuk werk heb. Ook hoop ik een leuke man/vriend te hebben gevonden. En wat ik heel erg graag wil is een kindje. Ik wil heel graag kinderen. Het liefst nu al. Oke nee joke. Ik weet dat het heel lastig is, en ik zou er niet eens voor willen zorgen op deze leeftijd, dat kan ik niet eens. Maar ik wil wel vroeg moeder worden. Over 10 jaar wil ik eigenlijk al wel in verwachting zijn van de 2e. Maar misschien veranderen die plannen volgend jaar wel weer. Even iets extra’s , ik wil heel erg graag een bruin kindje. Niet bruinbruin, als je snapt wat ik bedoel, maar een getint kindje met van die schattige krulletjes en oogjes. Om op te eten zijn die kindjes! Zo mega lief (:
bruintje
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Oei, dat is een lastige vraag. Ik heb niet echt een favoriet lichaamsdeel. Ik walg er niet van, maar ik vind het ook niet geweldig. Ik denk dat mijn armen/polsen. Ik heb best slanke armen, en dunne polsjes.
Ben je verlegen?
Ja, en het wordt steeds erger. Bij mensen die ik wat beter ken ben ik alles behalve verlegen. Daar schaam ik me  helemaal niet. Maar bijvoorbeeld bij presentatie’s in de klas, dan kan ik wel door de grond zakken. Ik word rood zonder dat ik dat wil, en het is ook niet nodig. En daardoor word ik nog meer verlegen en zenuwachtig. Ik ben gewoon onzeker, en bang voor de mening van iemand anders. Ik ben bang dat ze me raar vinden, of niet aardig, maar dat is nergens voor nodig.
Heb je een accent?
Niet dat ik weet. Ik praat gewoon ABN. Omdat ik in Brabant woon heb ik natuurlijk wel een zachte G. 
Zussen/broers, hoe oud?
Ik heb een broertje van 12 jaar, en een stiefzusje van 9 jaar.
Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?
Laten we hier voor even een schooldag nemen, daar bestaat mijn leven toch wel het meeste uit. Ik sta om half 7 op, en moet om 8 uur al weer op de fiets zitten. Dan heb ik meestal school tot 4 uur, en daarna ga ik leren en huiswerk maken. Vervolgens ga ik eten, en wat computeren. Vanaf 8 uur kijk ik GTST, en een ander programma wat er die avond is, en dan ga ik alweer slapen.

 

Zo, nu weten jullie ook wat meer van mij, en mijn leven af. Als jullie nog vragen hebben kunnen jullie die altijd achter laten. Misschien hou ik wel een keer een Q & A.

Advertenties

Auteur: fashionyourlove

Meisje van 18, woont in Nederland, schrijft over mode en beauty, chocolade en liefde. Aan het leren voor juf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s