fashionyourlove

love fashion

geuronline.nl – review

Een reactie plaatsen

Vandaag heb ik weer een review voor jullie. En gek genoeg heeft het nu weer te maken met geuren en kaarsen. Een lekker ruikende en gezellige kamer doet me echt goed! Ik ontving een tijdje terug  een pakketje van geuroline.nl . Ik mocht zelf niet de producten uit kiezen, dus het was voor mij ook een totale verassing, maar ik ben er zeer tevreden over. Ik ontving 2 kaarsjes, 2 geurzakjes en een opberg zakje voor de geurzakjes.

AfbeeldingAfbeeldingDe twee geurzakjes zijn in de geuren Plumeria en Tulips. Of terwijl, bloesem en tulpen. De zakjes rook je door het plastic heen. Het heeft een hele erge sterke, maar aangename geur. De zakje met de tulpen geur, hangt in het decoratie zakje, aan mijn deur. Hierdoor ruikt mijn hele kamer fris en fruitig. Het andere zakje ligt in mijn kleding kast, waardoor mijn kleren heerlijk ruiken. De geur is zo sterk, dat het overal is te ruiken. Het is niet te sterk, maar precies goed. Het decoratie zakje is heel schattig. Het is van doorzichtige stof, met bloemetjes en kraaltjes. Heel lief. De geurzakjes zijn voor €3,95 te koop, en ze zijn te vinden bij de categorie geurzakjes, waar nog veel meer geuren te koop zijn waar ik erg benieuwd naar ben. Het opberg/decoratie zakje is daar ook te vinden, de prijs daarvan is €3,00.

Afbeelding

Vervolgens ontving ik nog twee mega schattige kleine kaarsjes, in dezelfde overheersende geuren. Ik heb nog nooit zulke schattige kaasjes gehad, met zo’n stekte geur die ook lang blijft hangen. Ik lieg niet, het is echt lekker. Bijna zonde om aan te steken. De kaasjes zijn te vinden in de categorie geurkaasjes, en de prijs is maar €1,95. Ook hier zijn weer veel verschillende geuren te vinden waar ik benieuwd naar ben. Een nadeel aan de kaarsjes vind ik dat er geen glaasjes om zitten. Maar je kunt er dan zelf wel iets creatiefs van maken. Het kaarsje met de bloesem geur heeft een roze kleur, en het kaarsje met de tulpen geur heeft een witte kleur. Heel schattig, en zeker een aanrader.

 

Tot slot heb ik nog iets leuks voor jullie. Ik heb jullie naar de review natuurlijk een beetje jaloers gemaakt, en jullie willen nu razend snel spulletjes bestellen. Toch? Met de actiecode fashionyourlove krijg je nog eens 10% korting! De actiecode is tot 10-02-2013 geldig, dus wees er snel bij!

Ga jij ook wat bestellen op geuronline.nl met de actiecode fashionyourlove ?

Advertenties

Auteur: fashionyourlove

Meisje van 18, woont in Nederland, schrijft over mode en beauty, chocolade en liefde. Aan het leren voor juf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s