fashionyourlove

love fashion

Update: redelijk weer

1 reactie

Kan je je nog voorstellen dat je een halfjaar geleden nog lag te rillen van de kou? Je al bevroor als je een stap buiten de deur deed? Je niks anders kon drinken als thee en warme chocolade melk? Je steeds van je fiets viel omdat het zo glad was? Je rook wolkjes kon blazen met je adem? Raar gevoel toch? Veel mensen gaan of zijn nu op vakantie. Maar ook hier in Nederland is het redelijk mooi weer. Het is al een tijd langer licht, en ook de temperatuur is aan het steigen. Af en toe een regen of onweersbui, maar zo is Nederland nou eenmaal.

image

Wat ik prettig vind aan dit weer is dat je veel langer buiten kunt zitten. Je moeder met een tijdschrift, jij met een goed boek of je telefoon, en je broertje voetballend in de tuin. Glaasje fris en een koekje erbij, heerlijk. Wat later in de avond trek je een jasje aan en steek je kaarsen aan. Good life. Op dit moment zit ik ook buiten, alweer ja. Ik merk dat ik liever op mijn telefoon zit dan op de laptop, maar daar komt vast wel verandering in. Gelukkig kan ik op mijn mobiel ook artikelen schrijven, en als ik op vakantie wifi heb kan dat ook. Omdat ik niks wil riskeren ben ik nu echt al vooruit aan het schrijven. Het is nu maandag en dit komt woensdag pas online. Goed bezig toch?
Wat doen jullie deze vakantie?

Advertenties

Auteur: fashionyourlove

Meisje van 18, woont in Nederland, schrijft over mode en beauty, chocolade en liefde. Aan het leren voor juf.

One thought on “Update: redelijk weer

  1. Props voor de smartphones, waar je tegenwoordig ook artikelen op kunt schrijven! Ja, het is heel raar om dat te realiseren toen dat dikke pak sneeuw voor de deur lag.. heel raar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s