fashionyourlove

love fashion

Rokjes

Een reactie plaatsen

Ook dit heeft weer iets te maken met de Lente. Op een of andere manier haal ik de lente vaak terug in mijn berichten. Ik hou gewoon van de lente 🙂 Bij de lente horen ook rokjes. En ik vind ze echt helemaal leuk. Ik draag zelf niet zo vaak rokjes. Mijn benen zijn daar te dik voor. haha. Maar ik ga deze lente en zomer toch nog wel een paar rokjes kopen. Als ik een leuk rokje koop, weet ik nooit wat ik er op moet dragen. Daar moet ik dus ook nog even op oefenen.

Deze rokjes hier boven zijn simpel, maar toch erg leuk. De laatste tijd heb je vaak van deze rokjes gezien, of misschien heb je er zelf wel een in de kast liggen. Deze rokjes zijn bijna met alles te combineren. Maar ook hiervoor ben ik te dik. Al heb ik het nog nooit geprobeerd, of nog nooit aangehad. Ik weet gewoon dat ik hier een dikke kont, en dikke benen in heb. Maar ze zijn wel erg leuk!

Dit is een simpel rokje, maar zo leuk. De blauwe kleur is rustig, maar in combinatie met het bruine riempje is het weer wat drukker. heel erg leuk. Je kunt het combineren met een wit blousje of shirtje, en je hebt een perfecte combi.

Alweer val ik terug op de bloemetjes. Bloemetjes maakt het fleurig. Het geeft je echt het lente gevoel. Zo’n rokje wil ik echt kopen. Ik vind ze echt ontzettend tof. Maar koop er wel een leuk riempje bij! Dat maakt je outfit helemaal af!

Zijn jullie ook helemaal into de rokjes? 

Advertenties

Auteur: fashionyourlove

Meisje van 18, woont in Nederland, schrijft over mode en beauty, chocolade en liefde. Aan het leren voor juf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s